Pravilnik o zasebnosti Quiksilver windsurf šole

Ta pravilnik opisuje način, kako se zbirajo (obdelujejo) vaši osebni podatki ko uporabljate spletno stran Quiksilver windsurf šole (www.windsurfer.si). Prav tako razlaga, kako so vaši osebni podatki uporabljeni, shranjeni in zaščiteni, kakšne so vaše pravice v povezavi z njimi in kako nas lahko kontaktirate.

Quiksilver windsurf šola (v nadaljevanju: upravitelj) spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko prijavnice (potrebne za rezervacijo in nakup naše storitve) in obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Za določene osebne podatke vas naprošamo, da vam lahko zagotavljamo storitev, ki jo želite. Na primer: ko želite opraviti rezervacijo, kontaktirate naš center za pomoč naročnikov, prosite za dodatne informcije, sodelujete na naših dogodkih ali nagradnih igrah ali ko uporabljate naše spletno mesto.

Osebni podatki, ki jih Quiksilver windsurf šola pridobi, so:

Vaše osebne podatke bomo uporabljali za:

Vsi omenjeni podatki se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno. Quiksilver windsurf šola lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Podatki, ki jih upravitelj zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate: